Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie bij Fysiotherapie Driel

Waarom sportfysiotherapie?

Sportfysiotherapie is bedoeld voor mensen die door lichamelijke klachten of sport­bles­sures niet of niet goed kunnen sporten. Ook als u advies wilt over het voor­komen van blessures kunt u hier terecht, of als u wilt beginnen met sporten.

Online aanmelden voor een afspraak?

Ja, graag!

De werkwijze van onze sportfysiotherapeut

De sportfysiotherapeut start met een vraaggesprek en zal een onderzoek uitvoeren naar uw klachten. Daarna wordt een behandelplan opgesteld. Het behandelplan wordt afgestemd op uw mogelijkheden en op de sport die u beoefent.

De sportfysiotherapeut heeft kennis van diverse sporten, trainingen en trainingsopbouw bij blessures. Soms bestaat de begeleiding alleen uit advies, maar de behandeling kan ook bestaan uit een oefenprogramma met of zonder apparatuur, braces, taping, mobiliserende technieken alsmede massage kunnen onderdelen zijn van de behandeling. De oefeningen zijn functioneel en waar nodig sportspecifiek. Aspecten als kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie en snelheid, allen nodig voor het sporten, worden in de behandeling betrokken. Indien nodig kan de sportfysiotherapeut overleggen met uw trainer.

De sportfysiotherapeut begrijpt wat u beweegt!

Fysiotherapie tarieven

Fysiotherapie Driel heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie krijgt u de behandeling volledig vergoed. Bent u niet (meer) aanvullende verzekerd, dan zijn onderstaande tarieven van toepassing:

OmschrijvingVergoeding
Zitting fysiotherapie€ 41,50
Zitting manuele therapie€ 54,00
Zitting oedeemtherapie€ 54,00
Lange zitting bij complexe e/o meervoudige zorgvragen€ 54,00
Telefonische zitting€ 16,95
Zitting groepstherapie 3 personen€ 29,75
Zitting groepstherapie 4 personen€ 25,00
Zitting groepsbehandeling 5 tot 10 personen€ 21,50
Bezoek de pagina over vergoedingen en tarieven voor uitgebreide informatie.

Uw specialist(en)

Bel ons op 026 474 31 12