COVID-19 Revalidatie

COVID-19 revalidatie bij Fysiotherapie Driel

Wat is COVID-19 Revalidatie?

Een deel van de patiënten dat corona heeft doorgemaakt heeft (langdurig) last van klachten zoals vermoeidheid en kortademigheid. Andere problemen zijn concentratieproblemen en vergeetachtigheid, pijnklachten op en rond de borst, hoofdpijn, spierpijn, hartkloppingen.

Online aanmelden voor een afspraak?

Ja, graag!

Werkwijze

Als je na een Covid-19 infectie klachten houdt bij het bewegen en het uitvoeren van activiteiten kun je bij de fysiotherapeut terecht voor hulp, advies en begeleiding.

De fysiotherapeut kan je helpen als je klachten hebt op het gebied van vermoeidheid, benauwdheid, energie, kracht of uithoudingsvermogen.

De fysiotherapeut die gespecialiseerd is in het begeleiden van Corona patiënten brengt eerst in kaart wat de klachten zijn en wat de wensen zijn van de patiënt. Daarna wordt samen met de patiënt bekeken hoe de problemen het beste aangepakt kunnen worden.

De fysiotherapeut helpt je om inzicht te krijgen in deze klachten en adviseert en begeleidt bij het verantwoord weer opbouwen van dagelijkse activiteiten. Hierbij zijn energieverdeling en het risico op overbelasting belangrijke aandachtspunten.

De therapie kan bestaan uit gesprekken, maar ook bv ademhalings- en ontspanningsoefeningen, spierversterkende oefeningen, adviezen voor het bewegen in het dagelijks leven, conditie verbetering of zelfs sporten.
Er kan ook besloten worden om een ergotherapeut, diëtist of psycholoog in te schakelen.

Tarieven COVID-19 Revalidatie

Fysiotherapie Driel heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie krijgt u de behandeling volledig vergoed. Bent u niet (meer) aanvullende verzekerd, dan zijn onderstaande tarieven van toepassing:

OmschrijvingVergoeding
Zitting fysiotherapie€ 37,50
Zitting manuele therapie€ 49,00
Zitting oedeemtherapie€ 49,00
Lange zitting bij complexe e/o meervoudige zorgvragen€ 49,00
Telefonische zitting€ 17,00
Zitting groepstherapie€ 28,00
Zitting groepsbehandeling 5 tot 10 personen (1,5 uur)€ 28,00
Bezoek de pagina over vergoedingen en tarieven voor uitgebreide informatie.

Uw specialist(en)

2022-04-04T18:02:26+00:00
Margrit van den Hoogen | Team Fysiotherapie Driel

Margit van den Hoogen

Specialisaties:
Fysiotherapie - Perfect pilates - Sportfysiotherapie - Ontspanningstherapie - Hyperventilatie - Medical taping - COPD - Chronisch zorgnet - Leefstijlcoach - Coronaspecialist

Bel ons op 026 474 31 12