MSC. Neurorevalidatie therapeut - Algemeen Fysiotherapeut  - Medische fitness - Sportblessures - Medical taping

Mijn naam is Remco Muller en ik ben als Master Neurorevalidatie en algemeen fysiotherapeut werkzaam bij Fysiotherapie Driel. Na meer als 20 jaar te hebben gewerkt in de revalidatiebehandeling (Sint Maartenskliniek in Nijmegen, en de laatste 17 jaar op Klimmendaal in Arnhem) ben ik sinds dit jaar fulltime aan de slag gegaan bij Fysiotherapie Driel. Hier kan ik de ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de revalidatie prima toepassen in de eerste lijn. Daarnaast ben ik sinds 2008 als fysiotherapeut en verzorger verbonden aan de voetbalvereniging van RKSV Driel. Ik ben sinds 22 jaar werkzaam als fysiotherapeut, en heb mij in die tijd gespecialiseerd in de neurologie, chronische aandoeningen, medische fitness en sportblessures.

Het mooie en interessante van mijn werkzaamheden is de veelzijdigheid en afwisseling in het werk. Het is mooi om te zien hoe je bruggen kunt slaan tussen de tweede en eerste lijn zorg en vice versa. Centraal daarin staat de juiste interactie met de patiënt, en het afstemmen van de behandeling op de zorgvraag en –behoefte van de patiënt. Door de ontwikkelingen in de zorg wordt het belang van een multidisciplinaire aanpak steeds groter. In dat kader zijn we druk bezig om een multidisciplinair team Overbetuwe op te zetten.

Sinds 2003 woon ik in Driel samen met mijn vrouw Monique en onze 3 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn gezin, doe ik aan squash en hardlopen, en luister ik graag naar muziek.