Onze werkwijze

Fysiotherapie Driel biedt u een breed aanbod van fysiotherapeutisch zorg.
Naast fysiotherapie bieden wij onder andere manuele therapie, sportfysiotherapie en bedrijfsfysiotherapie.

Welkom zonder verwijsbriefje

U kunt sinds 2006 zonder tussenkomst van een arts een afspraak bij ons maken. Een verwijsbriefje is niet nodig. Tenzij het gaat om chronische klachten of verwijzing vanuit het ziekenhuis. Dan heeft u wel een verwijzing van de specialist nodig.

Werkwijze zonder verwijsbriefje

Meldt u zich rechtstreeks aan bij onze praktijk, dan beginnen we met een screening, van zo’n tien minuten. Wijst de screening uit dat behandeling bij de fysiotherapeut inderdaad geschikt voor u is, dan volgt een fysiotherapeutisch onderzoek. en bepalen we uw behandelend fysiotherapeut. Mocht de screening uitwijzen dat uw klacht niet met fysiotherapie kan worden behandeld, of als wij nog aanvullende informatie nodig hebben dan zullen we u verwijzen naar uw huisarts. Uw huisarts ontvangt dan een verslag van de screening.

Behandeling

Behandeling vindt plaats in onze praktijk. Indien u niet in staat bent de praktijk te bezoeken, vindt de behandeling bij u thuis plaats. Een behandeling duurt max. 25 minuten.

Mee te nemen bij uw eerste afspraak

Wij verzoeken u mee te nemen bij uw eerste afspraak:

  • Bij verwijzing: verwijsbrief van huisarts, specialist of arboarts

  • Uw inschrijfbewijs ziektekostenverzekering

  • Uw paspoort of identiteitsbewijs in verband met de BSN (burger service nummer)

Afzeggen

Als een afspraak niet binnen 24 uur wordt afgezegd, zien wij ons genoodzaakt u de geplande behandeling in rekening te brengen.

Afspraken die geen doorgang kunnen vinden, dienen 24 uur van tevoren afgezegd te worden.

Tussentijds naar uw arts

Bent u in behandeling bij Fysiotherapie Driel en gaat u voor dezelfde klacht voor controle -of op eigen initiatief- naar uw huisarts of specialist, dan vinden wij het prettig dat u ons daarvan op de hoogte stelt zodat we uw huisarts van de voortgang van de behandeling op de hoogte kunnen brengen.

Bel ons op 026 474 31 12