PuurSuuz

Wil jij ook graag meer energie, een betere weerstand, lekkerder slapen, een scherpere concentratie en zo gezond mogelijk blijven? Bij PuurSuuz voedingsadvies kan je terecht voor voedings-en leefstijladvies voor het hele gezin. Dat kan voedingsadvies zijn tijdens zwangerschap en borstvoeding, maar ook bij allergieën of hormoon-gerelateerde klachten, zoals bij PMS en in de overgang.  In onze praktijk staan ruim voldoende tijd en persoonlijke aandacht voorop!

Suzanne puursuuz

Er wordt nog (te) weinig nagedacht over de rol van voeding en leefstijl bij gezondheid. In de praktijk blijkt vaak dat mensen onbewust en ongewild met ‘’voeding’’ hun klachten in stand houden, verergeren of soms zelfs veroorzaken. Je voelt je niet vitaal,  neemt toe in gewicht of hebt andere fysieke of psychische klachten. PuurSuuz kijkt samen met jou naar je voedingspatroon, je klachten en doelen. Naar aanleiding van een voedingsdagboek en intakegesprek krijg je een uitgebreid advies en documentatie. Je bent van harte welkom voor een (gratis en vrijblijvend)  kennismakingsgesprek. Dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen! Stel gerust je (voedings-)vraag via de mail: of kijk op de website www.puursuuz.nl.


Logopedie

Binnen Fysiotherapie Driel werkt de kinderfysiotherapeut en de overige  samen met de logopediste. De logopediste is ook verbonden met kinderteam ZOES. Vaak is er een combinatie van motorische problemen en spraak- taalproblemen. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Door samen te werken kan de behandeling efficiënter zijn en proberen we samen om het kind zo goed mogelijk op eigen niveau te kunnen laten functioneren met andere leeftijdsgenootjes. Voor meer informatie over de logopediste waarmee gewerkt wordt, kan u lezen op onderstaande link: www.logopedie-poolman.nl.


Karin Tolhuisen - yogalessen

Sinds september 2014 verzorg ik met veel plezier yogalessen bij Fysiotherapie Driel. Het programma bestaat uit opwarmingsoefeningen, yogahoudingen (asana's), ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen. De asana's worden regelmatig herhaald, zodat deze zich eigen kunnen worden gemaakt. Bewustwording, ademhaling en ontspanning staan centraal in de lessen. Ook zullen Mindfulness oefeningen in de les worden aangeboden. De les wordt zo opgebouwd dat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn.

Karin Tolhuisen

Yoga brengt je geestelijk en lichamelijk weer in balans, waardoor je meer van het leven kunt genieten en de kwaliteit van je leven wordt verbeterd. Daarnaast bevordert Yoga je uithoudingsvermogen, lenigheid, spierkracht, balans en concentratie. Voor meer informatie en aanmelding voor een proefles kunt u terecht op mijn website: www.essenceyoga.nl

Graag tot ziens.


PowerYoga

Zaterdag van 9.00-10.15 uur

Essence Yoga

PowerYoga1

Vanaf zaterdag 27 februari verzorgt Essence Yoga naast Hatha Yogalessen iedere 2 weken PowerYoga. Dit is een dynamische vorm van yoga die veel voordelen biedt voor de mentale en fysieke gezondheid.

Kenmerkend is het uitvoeren van een serie houdingen waardoor een flow ontstaat. Deze houdingen hebben een vaste volgorde waardoor de series zich vrij makkelijk eigen zijn te maken. De houdingen zijn vloeiend aan elkaar verbonden door een combinatie van adem en beweging.

Door het beoefenen van PowerYoga wordt kracht en flexibiliteit opgebouwd. De lessen kenmerken zich door een actieve fysieke beweging, reinigende houdingen, adembeheersing en het kalmeren van de geest door meditatie en ontspanning.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie of een gratis proefles.

PowerYoga2

Karin Tolhuisen
06-21405401
www.essenceyoga.nl


Masseur Sabine Jansen

Ik ben Sabine Jansen en werkzaam als masseur bij Fysiotherapie Driel. Sinds een aantal jaren heb ik mij gespecialiseerd in verschillende disciplines binnen het massagevak. Naast sportmassage verzorg ik integrale,- ontspannings,- hoofdpijn,- en stoelmassages. Bij de sportmassage richt ik mij op een vlot herstel van de spieren na inspanning en ga ik preventief te werk, om blessures te voorkomen of juist herhaling van een eerdere blessure. De overige massages richten zich vooral op ontspanning en het in optimale conditie brengen en houden van de spieren. Door deze verscheidenheid aan mogelijkheden is massage toegankelijk voor iedereen. Een behandeling wordt daarom persoonlijk afgestemd op uw wensen en uw lichaam.

SabineJansen

Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters. Daarnaast houd ik erg van dieren en ben trots op onze drie katten en hond.  In het dagelijks leven geniet ik van het buitenleven, samen eten en spontane gezelligheid met mijn gezin en vrienden. Ik schrijf graag over de wonderlijke dingen om mij heen, humor en een goed gesprek staan bij mij hoog in het vaandel!

Afspraak maken: op aanvraag kan een afspraak gemaakt worden.
Vergoeding: de massages worden niet vergoed vanuit de verzekering.