Msc. Manueel Therapeut i.o - Fysiotherapeut - Fysiofitness - Medical Taping

In 2011 ben ik afgestudeerd als Buurt, Onderwijs en Sportcoördinator, ook wel bekend als ‘combinatiefunctionaris’ aan het CIOS in Arnhem. Ik heb hier veel ervaring opgedaan in de sport en in het bewegingsonderwijs. Tijdens deze periode heb ik mijn KNVB trainers diploma behaald voor de pupillen.

Ik ben in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Binnen de fysiotherapie heb ik interesse ontwikkeld voor de Manuele Therapie. Momenteel volg ik de opleiding tot Manueel Therapeut aan de SOMT. Voorheen ben ik als fysiotherapeut werkzaam geweest bij een paramedische praktijk in Dieren. Op dit moment houd ik mij bezig met de algemene fysiotherapie. Ik heb ervaring opgedaan met schouderproblematiek, sportblessures, de revalidatie na een Totale Knie en/of Heup Prothese. Ik begeleid binnen de praktijk verschillende groepslessen. Goed contact met de patiënt vind ik belangrijk en zal m.i. laagdrempelig zijn. Samen proberen wij het beste resultaat te behalen.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke uitstapjes met mijn vrienden en sport ik in de sportschool. In de zomer stap ik regelmatig op de mountainbike. Verder ben ik als fysio/verzorger actief bij vv. SML uit Arnhem.