Msc. Geriatrisch Fysiotherapeut i.o. - Fysiotherapeut - Neurorevalidatie therapeut - Diabetesgroep

Ik ben Martijn Geurts en ben werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Driel. Ik richt mij voornamelijk op de diagnostiek en behandeling van neurologische patiënten en ouderen met complexe problematiek. Ik begeleid op maandag en donderdag de diabetesgroep en op de woensdagochtend de fysiofitness en fysiotraining groepen. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in Arnhem op de neurologie afdeling van Revalidatie Centrum Groot Klimmendaal en ben ik actief als verzorger van voetbalvereniging RKSOV Achates.

Ik vind het vooral interessant om bezig te zijn met specifieke problemen en beperkingen die men tegenkomt in bijvoorbeeld de thuis- en/of werksituatie. De behandeling wordt afgestemd op de hulpvraag en hierbij staat niet enkel de klacht, maar de hele persoon centraal. In september 2018 ben ik gestart met de 3-jarige master geriatriefysiotherapie (ouderenzorg) zodat ik de meest actuele en specialistische kennis in kan zetten bij het starten van een behandeltraject.

Ik ben geboren en getogen in Ottersum (Noord-Limburg) en woon daar nog steeds, samen met mijn vriendin. Naast mijn werk ga ik graag met vrienden uit en houd ik mij o.a. bezig met hardlopen, reizen/citytrips en vrijwilligerswerk voor met name de jeugd.