Geriatrisch Fysiotherapeut i.o. - Fysiotherapeut - Neurorevalidatie therapeut - Diabetesgroep

Ik ben Martijn Geurts en ben werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Driel. Ik richt mij voornamelijk op de diagnostiek en behandeling van neurologische patienten en ik begeleid op maandag de diabetesgroep. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in Arnhem op de neurologie afdeling van Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal en ben ik actief als verzorger van voetbalvereniging RKSOV Achates.

Ik vind het een leuke combinatie om zowel in de tweede als in de eerstelijn te werken en clienten te helpen met de specifieke problemen en beperkingen die zij tegen komen in bijvoorbeeld de thuis- en/of werksituatie. De behandeling wordt afgestemd op de hulpvraag en hierbij staat niet enkel de klacht, maar de hele persoon centraal.

Ik ben geboren en getogen in Ottersum (Noord-Limburg) en woon daar tegenwoordig heel gelukkig samen met mijn vriendin Tanita. Naast mijn werk ga ik graag met vrienden uit en houd ik mij o.a. bezig met hardlopen, reizen/citytrips en vrijwilligerswerk voor met name de jeugd.