Perfect Pilates

Perfect Pilates bij Fysiotherapie Driel

Wat is Perfect Pilates

Perfect Pilates is een al langer bestaande trainingsmethode die is gericht op het versterken van de spieren, het vergroten van de lenigheid en het verbeteren van de balans en de stabiliteit. Het hele lichaam wordt getraind, maar de nadruk ligt op de diepe spieren van de romp (rug-, buik- en bekkenbodemspieren). Er wordt veel aandacht besteed aan houding en ademhaling. De oefeningen worden gedaan op een matje en zijn aan te passen aan ieders mogelijkheden.

Online aanmelden voor een afspraak?

Ja, graag!

Voor wie is Perfect Pilates geschikt

Perfect Pilates is geschikt voor iedereen (jong en oud) die op zijn eigen niveau op verantwoorde wijze wil werken aan een sterkere rug, plattere buik, sterkere benen en billen. De training is geschikt voor iedereen die zich fitter wil voelen.
Deze methode is zeer geschikt voor mensen met rug-, bekken- of nekklachten, omdat er veel aandacht is voor het versterken van rug en nek. Ook mensen met gewrichtsklachten of problemen met spieren, bijvoorbeeld sportblessures, kunnen baat hebben bij deze oefeningen.
Vraag bij lichamelijke klachten wel vooraf advies aan uw behandelend fysiotherapeut.

Wat kost Perfect Pilates

De tarieven zijn voor eigen rekening. U kunt ook altijd met uw werkgever overleggen of hij de kosten kan vergoeden.

Bezoek de pagina met tarieven en tijden voor groepslessen voor uitgebreide informatie.

Hoe ziet een les Perfect Pilates eruit

We beginnen met een warming-up om het lichaam voor te bereiden op de oefeningen die tijdens de training gegeven worden. Daarna volgen de oefeningen, waarbij veel aandacht is voor de juiste houding en een correct houding. De oefeningen kunnen eenvoudig lichter of zwaarder worden gemaakt. De oefeningen worden geconcentreerd en nauwkeurig uitgevoerd.
Na afloop van de oefeningen worden rekoefeningen gedaan en er wordt tijd genomen voor ontspanning van de vermoeide spieren.

Cardio Pilates

Cardio Pilates is een gecombineerde les van een half uur Perfect Pilates oefeningen en een half uur conditietraining. Speciaal voor deelnemers die naast oefeningen ook een beter uithoudingsvermogen willen.

Uw instructeur(s)

2022-04-04T18:02:26+00:00
Margrit van den Hoogen | Team Fysiotherapie Driel

Margit van den Hoogen

Specialisaties:
Fysiotherapie - Perfect pilates - Sportfysiotherapie - Ontspanningstherapie - Hyperventilatie - Medical taping - COPD - Chronisch zorgnet - Leefstijlcoach - Coronaspecialist

Bel ons op 026 474 31 12