Fysiotraining

Fysiotraining bij Fysiotherapie Driel

Wat is fysiotraining

Fysiotraining is een trainingsprogramma op maat voor mensen die nog niet helemaal fit genoeg of belastbaar genoeg zijn om na een periode van klachten hun sport of dagelijkse activiteiten naar wens uit te kunnen voeren. U kunt hierbij denken aan o.a. rugklachten, nekklachten, schouder- en armklachten, bekkenklachten, heup-, knie- en enkelklachten en sportblessures. Maar ook chronische klachten zoals arthrose, reuma, hart/vaatklachten, longproblemen, diabetes type 2, overgewicht, vermoeidheidsklachten, herstel na ziekte of operatie komen hiervoor in aanmerking.

Fysiotraining is ook geschikt voor mensen die geen klachten hebben, maar wel willen sporten onder deskundige fysiotherapeutische begeleiding.
De training vindt plaats in groepsverband, waarbij iedere deelnemer zijn of haar eigen individuele programma volgt. De training wordt gegeven door een fysioptherapeut. Het begin en einde van de les kunnen gemeenschappelijk gegeven worden.

Online aanmelden voor een afspraak?

Ja, graag!

Intakegesprek en test

Voorafgaande aan de eerste training wordt een test gedaan, om een indruk te krijgen van uw belastbaarheid en uw wensen. De test bestaat uit een intake gesprek, vragenlijst en lichamelijke inspanningstest. Na afloop van de test wordt een persoonlijke doelstelling opgesteld.

Trainingsprogramma

Aan de hand van bovenstaande gegevens en uw persoonlijke doelstelling of wens wordt een trainingsprogramma opgesteld. Dit programma wordt afgewerkt tijdens de groepsles en wordt regelmatig tijdens de les geëvalueerd. Indien uw conditie of mogelijkheden het toelaten wordt uw programma aangepast of zelfs vervangen.

Heeft u vragen of wilt u informatie over de trainingstijden? Neemt u dan contact op met Fysiotherapie Driel, 026-474 31 12. Aanmelden kan per telefoon of via het online aanmeldformulier op onze contactpagina. Wilt u liever eerst een keer komen kijken, dan bent u van harte welkom in een van onze lessen.

Na het aanmelden wordt een afspraak gemaakt voor de test, deze test duurt ongeveer een uur. Na de test wordt een trainingsprogramma voor u opgesteld en kunt u starten met de training.

Wat kost vrije fitness

De tarieven zijn voor eigen rekening. U kunt ook altijd met uw werkgever overleggen of hij de kosten kan vergoeden.

Bezoek de pagina met tarieven en tijden voor groepslessen voor uitgebreide informatie.

Uw instructeur(s)

2022-04-04T17:58:08+00:00
Martijn Venema | Team Fysiotherapie Driel

Martijn Venema

Specialisaties:
Manuele therapie - Fysiotherapie - Mulligan - Dry Needling - Fysio Fitness - Revalidatie sportblessures - Medical taping

2023-02-08T18:30:24+00:00
Martijn Geurts | Team Fysiotherapie Driel

Martijn Geurts

Specialisaties:
Msc. Geriatrische fysiotherapie i.o. - Fysiotherapie - Neurorevalidatie - Fysio Fitness - Diabetesgroep

2023-02-08T18:31:55+00:00
Anne van Elleswijk | Team Fysiotherapie Driel

Anne van Elleswijk

Specialisaties:
Fysiotherapie - Fysiofitness - Oedeemtherapie - Oncologische revalidatie - Medical Taping

Bel ons op 026 474 31 12