Fysiotraining is een trainingsprogramma op maat voor mensen die nog niet helemaal fit genoeg of belastbaar genoeg zijn om na een periode van klachten hun sport of dagelijkse activiteiten naar wens uit te kunnen voeren. U kunt hierbij denken aan o.a. rugklachten, nekklachten, schouder- en armklachten, bekkenklachten, heup-, knie- en enkelklachten en sportblessures. Maar ook chronische klachten zoals arthrose, reuma, hart/vaatklachten, longproblemen, diabetes type 2, overgewicht, vermoeidheidsklachten, herstel na ziekte of operatie komen hiervoor in aanmerking.

fysiotraining 0131 400x800

Fysiotraining is ook geschikt voor mensen die geen klachten hebben, maar wel willen sporten onder deskundige begeleiding.
De training vindt plaats in groepsverband, waarbij iedere deelnemer zijn of haar eigen individuele programma volgt. De training wordt gegeven door een fysioptherapeut. Het begin en einde van de les kunnen gemeenschappelijk gegeven worden.

Intakegesprek en test

Voorafgaande aan de eerste training wordt een test gedaan, om een indruk te krijgen van uw belastbaarheid en uw wensen. De test bestaat uit een intake gesprek, vragenlijst en lichamelijke inspanningstest. Na afloop van de test wordt een persoonlijke doelstelling opgesteld.

Trainingsprogramma

Aan de hand van bovenstaande gegevens en uw persoonlijke doelstelling of wens wordt een trainingsprogramma opgesteld. Dit programma wordt afgewerkt tijdens de groepsles en wordt regelmatig tijdens de les geëvalueerd. Indien uw conditie of mogelijkheden het toelaten wordt uw programma aangepast of zelfs vervangen.

Heeft u vragen of wilt u informatie over de trainingstijden? Neemt u dan contact op met Fysiotherapie Driel, 026-4743112. Aanmelden kan per telefoon of via het online aanmeldformulier. Wilt u liever eerst een keer komen kijken, dan bent u van harte welkom in een van onze lessen.

Na het aanmelden wordt een afspraak gemaakt voor de test, deze test duurt ongeveer een uur. Na de test wordt een trainingsprogramma voor u opgesteld en kunt u starten met de training.

Hier vindt u de tarieven.                U kunt zich hier online aanmelden.