Fysiofitness

Fysiofitness bij Fysiotherapie Driel

Wat is fysiofitness

Fysiofitness is een combinatie van diverse conditionele, coördinatieve en spierversterkende onderdelen. In groepen van maximaal 15 personen werkt u aan de algehele conditie met aandacht voor de individuele wensen en/of beperkingen. U werkt in een oefenzaal van 100 vierkante meter met professionele cardio- en krachtapparatuur.

Na een gezamenlijke warming-up op muziek doorloopt ieder zijn individuele programma, dat vooraf is opgesteld door de fysiotherapeut. Basis hiervoor is de fittest die voor deelname aan de eerste training bij u wordt afgenomen. We eindigen met een gezamenlijke cooling-down en ontspanningsoefeningen. Kleedkamers en douches staan tot uw beschikking. Voordat u begint vult u een intakeformulier in en laat u uw conditie testen.
U kunt altijd eerst een gratis proefles volgen.

Online aanmelden voor een afspraak?

Ja, graag!

De Fitpas

Met de Fitpas stimuleert Holland Fit op innovatieve wijze sport en beweging onder werknemers. Zij biedt het bedrijfsleven toegang tot een landelijk dekkend sportnetwerk met keuze uit meer dan 25 verschillende sporten. Werknemers met een Fitpas zoeken en boeken hun sportactiviteiten via internet. Met een persoonlijk nummer en wachtwoord krijgen zij toegang tot het boekingssysteem.

Sporten met de Fitpas is niet alleen gericht op fitness maar op vele takken van sport. Onder andere ook dansen, golfen, tennis, squash, volleybal en zwemmen kan worden geboekt met de Fitpas. Belangrijk voordeel van de Fitpas voor werknemers is keuzevrijheid. De werknemer kiest zelf zijn/haar favoriete sport. Door het landelijke netwerk kan in heel Nederland gesport worden. Fitpashouders profiteren daarnaast van korting en gratis kennismakingslessen. Werkgevers investeren met de Fitpas in duurzame gezondheidsbevordering en betrokken personeel.

Meer informatie voor zowel bedrijven als sportinstellingen is te vinden op: www.fitpas.nl

Wat kost fysiofitness

De tarieven zijn voor eigen rekening. U kunt ook altijd met uw werkgever overleggen of hij de kosten kan vergoeden.

Bezoek de pagina met tarieven en tijden voor groepslessen voor uitgebreide informatie.

Uw instructeur(s)

2023-02-08T18:30:24+00:00
Martijn Geurts | Team Fysiotherapie Driel

Martijn Geurts

Specialisaties:
Msc. Geriatrische fysiotherapie i.o. - Fysiotherapie - Neurorevalidatie - Fysio Fitness - Diabetesgroep

2022-04-04T17:58:08+00:00
Martijn Venema | Team Fysiotherapie Driel

Martijn Venema

Specialisaties:
Manuele therapie - Fysiotherapie - Mulligan - Dry Needling - Fysio Fitness - Revalidatie sportblessures - Medical taping

2023-02-08T18:31:55+00:00
Anne van Elleswijk | Team Fysiotherapie Driel

Anne van Elleswijk

Specialisaties:
Fysiotherapie - Fysiofitness - Oedeemtherapie - Oncologische revalidatie - Medical Taping

Bel ons op 026 474 31 12