Wij wandelen een uur lang door Driel en direkte omgeving. Het wandelen wordt afgewisseld met oefeningen om het lichaam soepel te houden, het evenwicht te verbeteren en de spieren sterker te maken. Iedereen kan lopen op zijn of haar eigen tempo. De training wordt gegeven door Margit van den Hoogen, sport fysiotherapeut en leefstijlcoach

Hoe fit bent u?

Meten is weten, gissen is missen. Een vorm van gestandaardiseerd meten van de gezondheid, gezond gedrag en fitheid is een basisvoorwaarde voor ieder (bewegings)programma.

Fysiofitness

Fysiofitness is een combinatie van diverse conditionele, coördinatieve en spierversterkende onderdelen. In groepen van maximaal 15 personen werkt u aan de algehele conditie met aandacht voor de individuele wensen en/of beperkingen.

Perfect Pilates

Perfect Pilates is een al langer bestaande trainingsmethode die is gericht op het versterken van de spieren, het vergroten van de lenigheid en het verbeteren van de balans en de stabiliteit.

Vrije fitness

Vrije fitness is een combinatie van diverse conditionele, coördinatieve en spierversterkende onderdelen die zelfstandig worden uitgevoerd.

Fysiotraining

Fysiotraining is een trainingsprogramma op maat voor mensen die nog niet helemaal fit genoeg of belastbaar genoeg zijn om na een periode van klachten hun sport of dagelijkse activiteiten naar wens uit te kunnen voeren.