Algemene Fysiotherapie

algemeen 0109 800x140

Wanneer bepaalde lichamelijke activiteiten niet meer of slechts ten dele uitgevoerd kunnen worden, kan dat beperkingen opleveren voor de dagelijkse activiteiten.

...meer over Algemene Fysiotherapie >

Manuele Therapie

manueel 0040 800x140

Als u een gewricht slecht kunt bewegen of daar pijn bij heeft, kan manuele therapie uitkomst bieden. De effecten van Manuele Therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar.

...meer over Manuele therapie >

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is bedoeld voor mensen die door lichamelijke klachten of sport­bles­sures niet of niet goed kunnen sporten. Ook als u advies wilt over het voor­komen van blessures.

...meer over Sportfysiotherapie

Neurorevalidatie

neuro 0157 800x140

Een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kan het dagelijkse leven van patiënten en hun partners ernstig beïnvloeden. Door het letsel is het denken en doen verstoord.

...meer over Neurorevalidatie

Kaakfysiotherapie

kaak 0026 800x140

De kaakfysiotherapeut helpt patiënten met gezondheidsproblemen die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd, het halsgebied en het kauwstelsel.

...meer over Kaakfysiotherapie >

Handentherapie

handen 0118 800x140

Uw hand en pols zitten ingewikkeld in elkaar. Botten, spieren, pezen en banden zorgen er samen voor dat u uw hand op eindeloos veel manieren kunt bewegen: met veel kracht of juist met ongelooflijke precisie.

...meer over Handentherapie >

Claudicatio intermittens of etalagebenen

 

De slagaders in uw benen voeren te weinig zuurstof aan voor de spieren die u gebruikt bij het lopen. Dit komt omdat deze slagaderen vernauwd zijn. Een vernauwing ontstaat door slagaderverkalking.

...meer over Claudicatio intermittens of etalagebenen >

Medical Taping Concept

sport 0078 800x140

Medical Taping Concept is een goede behandelmethode bij het herstel van blessures.

...meer over Medical Taping >

Dry Needling

DryNeedling klein

Dry Needling is een nieuwere behandelmethode van de Nederlandse fysiotherapeut. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

...meer over Dry Needling >

Bekkeninstabiliteit

Bekkeninstabiliteit is een probleem dat meestal voorkomt bij zwangere vrouwen. Bekkeninstabiliteit kan echter ook door een ongeval veroorzaakt worden en kan dus ook bij mannen voorkomen.

... meer over Bekkeninstabiliteit >

Bekkenbodemproblemen

Een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in bekkenbodemproblemen kan u door middel van oefeningen leren de spieren van de bekkenbodem aan te spannen en te ontspannen.

... meer over Bekkenbodemproblemen >

Hyperventilatie

Hyperventilatie betekent letterlijk “te veel ademen”. Verkeerd ademen kan hyperventilatie veroorzaken. Stress, inspanning en psychische druk zijn de meest voorkomende oorzaak van hyperventilatie.

...meer over Hyperventilatie >

Ontspanningstherapie

Dagelijks hebben we te maken met een hoeveelheid spanning/stress. Zolang de hoeveelheid spanning in evenwicht is met een hoeveelheid ontspanning voelen we ons “goed in ons vel”.

...meer over Ontspanningstherapie >

Chronisch lage rugklachten

Speciaal voor mensen met lage rugklachten heeft Fysiotherapie Driel een individueel programma. Daarin werken we heel gericht aan het verminderen en voorkomen van deze klachten.

...meer over chronisch lage rugklachten >